Voorproefje: in juni verschijnt Het Grote Lang Geleden Doeboek. Een…  By

Voorproefje: in juni verschijnt Het Grote Lang Geleden Doeboek. Een…

Voorproefje: in juni verschijnt Het Grote Lang Geleden Doeboek. Een boek boordevol spelletjes, raadsels, speurtochten, opdrachten, recepten, weetjes, bezoektips en natuurlijk een paar mooie verhalen. En dat allemaal met een historische invalshoek.

Voorproefje: in juni verschijnt Het Grote Lang Geleden Doeboek. Een boek boordevol spelletjes, raadsels, speurtochten, opdrachten, recepten, weetjes, bezoektips en natuurlijk een paar mooie verhalen. En dat allemaal met een historische invalshoek.

18 Comments

 1. Die komt zeker bij mijn collectie.

 2. zeker weer die Arend van Dam

 3. Gelukkig is mijn jongste jarig in juni, ik weet nu al wat er op zijn lijstje komt 🙂

 4. Gaat nu al op mijn verlanglijstje!

 5. Het wordt een mooie zomer!

 6. Wauw! Kijk nou eens! Wist ik helemaal niet. Daar maak ik twee kinderen heel blij mee. En nu ook de verhaal halen FB ontdekt. Leuk zeg, Kirsten van Romondt!

 7. Kirsten Bieleveld

 8. Vast net zo geweldig als de andere boeken!

 9. Nadie Pittens volgende aankoop?:)

 10. Hebben voor mijn meisje!

 11. Jaaaa leuk!!!!

 12. Leuk, voor onze meiden, hun broers hebben de boeken allemaal gelezen, was een succes.

 13. Hoera!Bij mijn verzameling!!!

 14. Berber Schuitmaker☺

 15. Manouk Sonneveld Marleen Wendy Deur Shannen de Gooijer Davey Kooy Chantal Driessen

Leave a Reply