Ja, laten we iets afspreken!  By

Ja, laten we iets afspreken!

Op zaterdag 1 september is er op het Muiderslot een groot ridderfeest ter ere van mijn nieuwe boek Ridderfeest op het Muiderslot.
Het weekend van 15 en 16 september ben ik in het Archeon te Alphen aan de Rijn. Van 26 september tot 30 oktober heb ik een tentoonstelling in de bibliotheek van Franeker. Op woensdagmiddag 3 oktober treed ik op in boekhandel Van den Velde in Leeuwarden. Zaterdagmiddag 6 oktober ben ik – in cognito – op een boekenfeest bij Van Wiere in Eindhoven. Zo’n boekenfeest is er ook op 7 oktober in de Openbare Bibliotheek aan de Hoogstraat in Rotterdam. Woensdagmiddag 10 oktober signeer ik in de bibliotheek in Barneveld. Natuurlijk ga ik daar ook voorlezen en zingen. Op zaterdag 13 oktober ben ik te gast in Bennekom bij boekhandel Novita. En natuurlijk ben ik ook aanwezig bij de finale: de boekenmarkt in Den Haag.
Tot dan.