Complot op het spoor  By

Complot op het spoor


In het Spoorwegmuseum in Utrecht vindt op zaterdag 8 oktober de presentatie plaats van mijn nieuwe boek: Complot op het spoor. Vanaf 11.00 kunnen de bezoekers op zoek gaan naar personages uit het boek. Hoofdprijs: een bezoek van de schrijver aan je klas. Om 15.00 wordt het eerste exemplaar van het boek uitgereikt.
Een van de figuren uit mijn boek is de gravin van Pierrefonds. Ze is helemaal in het zwart gekleed. Je vindt haar in de koninklijke wachtkamer. Want eigenlijk is ze geen gewone gravin, maar… nee, dat verklap ik niet. En ik verklap ook niet hoe ik zelf verkleed ga tijdens deze ‘vossenjacht’.
O ja, Complot op het spoor is gebaseerd op een gebeurtenis in het jaar 1887: een juwelenroof in het tijdperk van de stoomtreinen.
Kijk ook op www.spoorwegmuseum.nl