Achter achterneef Voor wie het nog niet wist: ik schrijf…  By

Achter achterneef Voor wie het nog niet wist: ik schrijf…

Achter achterneef
Voor wie het nog niet wist: ik schrijf kinderboeken. Tekenen kan ik niet. Nou ja, niet goed genoeg voor in een boek. En die cartoons dan? Van wie zijn die? Die zijn dus van mijn vriendelijke, vrolijke achter achterneef Arend van Dam (we zijn allebei genoemd naar onze opa’s en die weer naar onze gezamenlijke betovergrootvader). Gisteren stond hij in de Volkskrant met een zeer actuele prent. Chapeau voor mijn achter achterneef!

Achter achterneef
Voor wie het nog niet wist: ik schrijf kinderboeken. Tekenen kan ik niet. Nou ja, niet goed genoeg voor in een boek. En die cartoons dan? Van wie zijn die? Die zijn dus van mijn vriendelijke, vrolijke achter achterneef Arend van Dam (we zijn allebei genoemd naar onze opa's en die weer naar onze gezamenlijke betovergrootvader). Gisteren stond hij in de Volkskrant met een zeer actuele prent. Chapeau voor mijn achter achterneef!

Leave a Reply