Bibliografie

Bibliografie

Het Pietenboek

01. Het Pietenboek (1989) Van Goor
02. Oliebollen en Vuurwerk (1990) Van Goor
03. Een dagje uit, een weekje weg (1992) Van Goor
04. Een mond vol tanden (1993) Van Goor
05. Poe’i, een kind als keizer (1993) Van Goor
06. Mijn tante uit de hutkoffer (1993) Altamira
07. Het laatste avontuur (1994) Altamira
08. Als ik later vader ben… (1995) Altamira
09. Peter, De tsaar van Kattenburg (1996) Sjaloom
10. Ik ben al vijf (1997) Van Holkema
11. Een heel jaar zes (1997) Van Holkema
12. 1,2,3,4,5,6, zeven (1998) Van Holkema
13. Eindelijk acht (1998) Van Holkema
14. Schrik van de Zee (1998) Piramide
15. Links & Rechts (1998) Van Holkema
16. Mart en de Liefde (1999) Piramide
17. Alles mag op kinderdag (1999) Zwijsen
18. Wat komt er na drie, vier (1999) Van Holkema
19. School op slot (1999) Zwijsen
20. School te koop (1999) Zwijsen
00. Het Pietenboek (2000) Heruitgave bij Van Holkema
21. School in aanbouw (2000) Zwijsen
22. De Hofreis (2000) Zwijsen
23. De neus van Anders Aakeson (2000) Zwijsen
24. Het zit in de familie (2000) Van Holkema
25. Het stempel van de Karper (2000) Piramide
26. Het zit in de familie (2000) Van Holkema
00. Oliebollen en vuurwerk (2000) Heruitgave bij Van Holkema
27. Prins van Oranje (2001) Piramide
28. Aruba, eiland voor vrienden (2001) Zwijsen
29. Beroemd (2001) Van Holkema
30. Potje met vet (2002) Van Holkema
31. Hé, wat gek, een fietsenrek (2001) Van Holkema
32. Bang (2001) Van Holkema
33. Een held op sokken (2001) Zwijsen
34. Een vrolijk kerstfeest Van Holkema
35. Sterke Jan, Volksverhalen over reuzen, aardgeesten en legendarische helden (2002) Elmar
36. Het spel van de wereld (2002) Zwijsen
37. Het goud van Suriname (2002) Zwijsen
38. Rood, wit, blauw en oranje (2003) Van Holkema
39. Een nieuwe naam voor Volle Maan (2003) Zwijsen
40. De ontvoerde prinses (2003) Zwijsen
41. Mijn tante uit Marokko (2003) Zwijsen
42. Red Dada! (2004) Zwijsen
43. Onder Vuur (2004) Leopold
44. Het geheim van Mette (2004) Zwijsen
45. Schildknaap op het Muiderslot (2004) Leopold
46. Een indiaan zonder veren (2004) Zwijsen
47. De liefste papa van de wereld (2004) Van Holkema
48. De liefste papa en ik (2005) Van Holkema
49. Een vers broodje doodshoofd(2005) Zwijsen
50. Complot op het spoor (2005) Leopold
51. Bezoek voor de keizer (2005)Thieme/Meulenhoff
52. Dubbel jarig! (2005) Thieme/Meulenhoff
53. De eigenwijze prinses (2005) Thieme/Meulenhoff
54. De laatste loper (2006) Zwijsen
55. Op reis met Lot en Luuk (2006) Zwijsen
56. De liefste papa en ik gaan verhuizen (2007) Van Holkema
57. Koken met de liefste papa (2007) Van Holkema
58. Lang geleden… (2007) Van Holkema
59. Gebakken juf met kiwisaus (2007) Zwijsen
60. Toet, een jongen wordt koning (2007) Zwijsen
61. Ankese, een meisje wordt koningin (2007) Zwijsen
62. Ridderfeest op het Muiderslot (2007) Zwijsen
63. In een land hier ver vandaan… (2008) Van Holkema
64. Met papa mee (2008) Van Holkema
65. Echte helden zwijgen niet (2008) Van Holkema
66. Ridder zonder kasteel [2008] Leopold
67. Trek je eigen plan (2008) Zwijsen
68. Het spoor van de kangoeroe (2008) Zwijsen
69. De vlucht van de boemerang (2008) Zwijsen
70. Met papa mee naar de bouw (2009) Van Holkema
71. Echte helden willen scoren (2009) Van Holkema
72. Overal en ergens… (2009) Van Holkema
73. Werken voor de vijand (2009) Leopold
74. Op de vlucht (2010) Leopold
75. De koning wil een hond (2010) Van Holkema
76. Lava en chocolade (2010) Zwijsen
77. Een hele kunst… (2011) Van Holkema
78. Ridders en kastelen (2011) Heruitgave verhalen Van Holkema
79. Ontdekkingsreizen (2011) Heruitgave verhalen Van Holkema
80. Het raadsel van de Pyramide (2012) Leopold
81. Wie is de Poolse jongen? (2012) Zwijsen
82. Op reis door Australië (2012) Zwijsen
83. Voorbij de horizon… (2012) Van Holkema
84. Gemaskerd naar het bal (2012) Leopold
85. Dubbelgangers (2013) Zwijsen
86. Oma, waar is de roos? (2013) Zwijsen
87. Opa, speel je mee? (2013) Zwijsen
88. Leve de koning… (2013) Van Holkema
89. Nu of ooit… (2013) Van Holkema
90. Avé, Caesar! (2014) Van Holkema

Liefste papa&ik China

De liefste papa van de wereld (Zuid-Korea)
Nu of ooit… (Zuid-Korea)

Met papa mee (Denemarken)
Met papa mee naar de bouw (Denemarken)

De liefste papa van de wereld (China)
De liefste papa en ik (China)
De liefste papa en ik gaan verhuizen (China)
Koken met de liefste papa (China)
Spelen met de liefste papa (China)
Ontdekken met de liefste papa (China)
Feesten met de liefste papa (China)
Met papa mee (China)
Met papa mee naar de bouw (China)

Een beetje Zwanger

01. Een beetje zwanger, handboek voor vaders (1983) Contact
02. Seniorenhandboek (1987) Contact
03. De magie van de traan (1990) Kosmos
04. Heen en weer heen, over pontjes, voetveren, veerlieden en veerhuizen (1992) Hollandia
05. De ideale vader, speurtocht naar de essentie van het vaderschap (1993) Kosmos
06. Spermadilemma, over de vruchtbaarheidsbeleving van de man (1998) Contact
07. Utrecht. Waar het hart vol van is (1998)
08. Een prachtvol lustoord – De Stichtse Lustwarande herontdekt (1999)
09. De Blauwe Kamer, Nieuwe natuur langs de Nederrijn (2002)
10. Het grote vaderboek (2006) Contact